A gyárakat érintő környezetvédelmi előírások szigorítására készül a kormány

A németországit alapul vevő szabályozási javaslat az Európai Unióban a legszigorúbb határértékeket állapítja meg.
2023-11-15 17:11:53

A gyárakat érintő környezetvédelmi előírások szigorítására készül a kormány

A németországit alapul vevő szabályozási javaslat az Európai Unióban a legszigorúbb határértékeket állapítja meg.
2023-11-15 17:10:50

Vezetékes vizet használ? Minden fogyasztót érintő figyelmeztetést adtak ki

A Magyar Víziközmű Szövetség, a magyarországi ivóvíz- és csatornaszolgáltatást képviselő szervezet, fontos figyelmeztetést adott ki a lakosságnak a közelgő téli hónapokra való felkészülés érdekében. A szervezet kiemeli, hogy már most érdemes gondoskodni a vízmérők, vízvezetékek és szerelvények megfelelő téliesítéséről. Különös tekintettel az éjszakai hidegek miatt: mégha napközben bőven 0 fok felett van az átlaghőmérséklet, az esti fagyok súlyos károkat okozhatnak.
2023-11-10 10:06:53

Magyar kutatók: ezek a vitaminok lassítják a dohányosokat érintő tüdőbetegséget

A Semmelweis Egyetem új tanulmányából kiderül pontosan mely vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok szedésével lassítható az elsősorban dohányosokat érintő krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD) romlása. A táplálkozás szerepe azért is kiemelkedő, mert állapotuk rosszabbodása más kórképeknél nagyobb mértékben befolyásolja a COPD-s betegek életminőségét és túlélési esélyeit - derül ki a Semmelweis Egyetem közleményéből.
2023-11-06 09:07:24

Halottak napja: a BKK sűríti járatait a temetőket érintő vonalakon

A héten a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai az iskolaszüneti menetrend szerint közlekednek, kivéve szerdán, amikor ünnepnapi, munkaszüneti napi menetrend lesz érvényben; a temetőket érintő vonalakon ugyanakkor sűrítik a járatokat mindenszentek ünnepe miatt ? tudatták közleményben hétfőn.
2023-10-30 19:06:43

Halottak napja: a BKK sűríti járatait a temetőket érintő vonalakon

A héten a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai az iskolaszüneti menetrend szerint közlekednek, kivéve szerdán, amikor ünnepnapi, munkaszüneti napi menetrend lesz érvényben; a temetőket érintő vonalakon ugyanakkor sűrítik a járatokat mindenszentek ünnepe miatt ? tudatták közleményben hétfőn.
2023-10-30 19:06:17

Halottak napja: a BKK sűríti járatait a temetőket érintő vonalakon

A héten a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai az iskolaszüneti menetrend szerint közlekednek, kivéve szerdán, amikor ünnepnapi, munkaszüneti napi menetrend lesz érvényben; a temetőket érintő vonalakon ugyanakkor sűrítik a járatokat mindenszentek ünnepe miatt ? tudatták közleményben hétfőn.
2023-10-30 19:05:57

Elfajult a textilipari munkások tüntetése a világ egyik legnagyobb ruhaexportőrében, több gyárat is megrongáltak

Bangladesben textilipari munkások gyárakat rongáltak meg hétfőn, egyben követeltek a minimálbér emelését ? számoltak be szakszervezeti tisztségviselők és a hatóságok.
2023-10-30 18:09:22

Fontos, a női F1-es versenyzőket érintő döntést jelentettek be

Jövőre vezetik be az újítást.
2023-10-17 22:07:57

Akkor ennyi volt? Orbán Viktor aláírta a rendeletet, hogy nem kell megbüntetni a környezetszennyező gyárakat ? Egyetlen, könnyű feltétele van

Furcsa rendeletet hozott a kormány a környezetszennyező cégek kapcsán. Az Ukrajna területén zajló háború miatt kihirdetett veszélyhelyzetre hivatkozva, a veszélyhelyzet idejére mentesülnek a bírság és egyéb szankciók alól azok a cégek, amelyeket környezetszennyező tevékenység miatt amúgy megbüntetnének.
2023-09-22 23:06:48

Ti hulladéklerakó helyet akartok csinálni ebből az országból ­? vita az akkugyárakról

Egymásnak feszültek a gyárakat támogatók és ellenzők.
2023-07-29 18:44:33

Ennyi akkumulátorgyár lehet Európában a következő években

Európa fokozza erőfeszítéseit az elektromos járművek (EV) akkumulátorgyártóinak vonzására, hogy gyárakat építsenek a régióban, mivel igyekszik csökkenteni az Ázsiától való függőségét és versenyezni az Egyesült Államokkal a zöld támogatásokért. Az olyan nagy autógyártóknak, mint a Volkswagen és a Stellantis otthona, az Európai Unió célja, hogy egy erős EV akkumulátorgyártó bázist hozzon létre, hogy támogassa a tisztább közlekedésre való átállást. A Reuters összegyűjtötte, mely országokban épülnek akkumulátorgyárak.
2023-06-22 10:07:11

A koraszülötteket érintő fontos lépést szorgalmaz az ENSZ

A koraszülöttek ellátásának javítását szorgalmazza az ENSZ felhívva a figyelmet arra, hogy a világon minden tizedik gyerek korábban születik a kelleténél, és a koraszülöttek közül majdnem minden tizenharmadik hal meg a születéskor.
2023-05-10 09:08:45

Újabb fordulat a hazai napelemes fronton?

Óriási lendületben lévő piacot tört le egyetlen pillanat alatt a kormány tavaly: a napelemek visszatáplálását érintő ideiglenes változtatás derékba törte a "minden tetőre napelemet" hozzáállást. A döntésnek technikai okai voltak: a magyar villamos rendszer nem mindenhol alkalmas a napelemekből visszatáplált áram kezelésére olyan mértékben, mint amekkora mértéket ölteni kezdett a napelemmánia. A napelemesek jövőjét érintő újabb információk is vannak azóta.
2023-04-05 14:07:14

Minden üzletet érintő változást jelentett be az Aldi, több lesz a frisshús és új termékek jönnek

Az összes magyarországi üzletét érintő beruházást jelentett be az Aldi Magyarország. A modernizáció során új húshűtőkkel látja el áruházait a vállalat, így nagyobb árukínálat lesz elérhető kisebb helyen. Változik az áruházak belső elrendezése is, valamennyi papír- és vegyi áru immár egy helyen lesz megtalálható - derül ki a cég közleményéből.
2023-03-16 13:07:29

Állami támogatások: itt a Magyarországot is érintő új uniós szabályozás

Az Európai Bizottság csütörtökön enyhített a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését elősegítő zöld technológiákra vonatkozó állami támogatási szabályokon, ezzel próbálva ellensúlyozni az amerikai és kínai támogatások által az európai iparra jelentett fenyegetést. A magyar kormány támogatási politikája több szempontból is érintett.
2023-03-10 16:08:20

Véleményt mondott a debreceni akkumulátorgyárról az egyik leggazdagabb magyar

Az egyik leggazdagabb magyar milliárdos szerint olyan gyárakat kell Magyarországra hívni, amiből a magyar cégek profitálhatnak és az akkumulátorgyár nem ilyen ? írja a Forbes.
2023-02-11 11:30:06

Kubatov Gábor szinte mindenben egyetért Csányival, de egy dologban nem

A Ferencváros elnöke reagált az MLSZ első emberének FTC-t érintő megjegyzésére.
2021-01-15 19:06:00

Pelosi szerint kongresszusi tagok ellen is vádat kell emelni, ha kiderül, hogy segítettek a Kapitólium ostromában

Az amerikai szövetségi törvényhozás tagjai ellen is vádat kell emelni, ha bármelyikükről kiderül, hogy segítséget nyújtottak a Capitolium elleni támadás résztvevőinek ? jelentette ki pénteken Nancy Pelosi. Az amerikai képviselőház demokrata párti házelnöke washingtoni sajtóértekezletén kifejtette: a január 6-i támadás nyilvánvalóvá tette, hogy számolni kell az országot érintő belső fenyegetésekkel is. Ezen a téren ténylegesen elvesztettük ártatlanságunkat ? mondta a politikus, hangsúlyozva: a Kongresszus tagjainak szükségük van arra, hogy meg tudjanak bízni egymásban. Pelosi szavai rímeltek a...
2021-01-15 22:05:52

A kínai vakcina gyártási folyamatait ellenőrizte az OGYÉI

A magyar szakértőknek csupán olyan, apróságokat érintő észrevételeik voltak, amelyek a készítmény minőségét nem befolyásolják.
2021-01-16 17:06:00

Több megyét érintő extrém hidegre figyelmeztet a meteorológia

Hétfőn is még nagyon hideg lehet.
2021-01-17 07:06:05

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt elmarasztalták a Meseország mindenkié kiadóját

Budapest Főváros Kormányhivatala szerint tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a Labrisz Egyesület a hírhedt, Dúró Dúra által emlékezetesen ledarált, ezzel aztán az eladási toplisták élére került Meseország mindenkié című könyv értékesítésekor, ugyanis a könyvet mesekönyvként árusítják, és a borító is mesekönyvesnek néz ki, ám azt nem tüntették fel, hogy a kötetben szereplő mesék a hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedésmintákat jelenítenek meg. A hatóság szerint a fogyasztók így tudtukon kívül a mesék szokott tartalmán túlmutató tartalommal találkozhatnak, és a könyv megvás...
2021-01-19 12:05:53

Olaszországban ismét nincs elég vakcina

Lombardia régió azt szorgalmazta, hogy a magasabb bruttó hazai termékkel (GDP) bíró térségek lakosságát oltsák be először, miközben az ország ellátása ismét akadozik a vakcina-szállítmányok keddi késése miatt, ez pedig megbénította a második dózisok beadását. Az egészségügyi minisztérium keddi adatai szerint a hét első napjairaígért majdnem közel fél millió adag oltóanyagot a Pfizer-BioNTech először háromszázezerre csökkentette, majd csupán 53 ezer dózist adott át. A gyógyszergyártó a következő egy hét alatt ígérte az elmaradt szállítmányok pótlását. Domenico Arcuri járványbiztos este a tarto...
2021-01-19 17:05:42

A nemek közötti egyenlőséget érintő indítványokból csak egyet szavazott meg a Fidesz az EP-ben

A nemek közötti egyenlőséget érintő három témával kapcsolatban fogadott el az Európai Parlament állásfoglalást, de a Fidesz képviselői az indítványokból kettőt nem támogattak ? írja a hvg.hu és a 444.  Az első területet illetően az EP-képviselők felszólítják az uniós országokat, hogy nemzeti helyreállítási és rugalmassági terveikbe építsenek be egy fejezetet, amely a nemek közötti egyenlőség javítását szolgálja. Megállapították ugyanis, hogy a válság alatt a nők elleni erőszakra nem volt megfelelő válaszuk a tagállamoknak. A fideszes EP-képviselők ebben a témában tartózkodtak a szavazás során...
2021-01-21 22:05:41

A lengyel turistabusz sofőrje hibázhatott a halálos balesetnél az M5-ösön

Lezárták a nyomozást a Bács-Kiskun megyei nyomozók.
2021-01-22 12:06:00

Nem tetszik a népszámlálási kérdőív a szlovákiai magyaroknak

Nyílt levélben kérik Igor Matovič kormányfőt, hogy gondolja át a nemzetiségeket érintő kérdést.
2021-01-26 22:06:02

Az elkövetkezendő három év a kínai ipari internet gyors növekedésének időszaka lesz

Az országban a következő 2023-ig tíz kulcsfontosságú iparágban 5G-vel összekapcsolt gyárakat hoznak létre.
2021-01-27 09:05:52

Biden elektromosítaná Amerika állami járműflottáját

A több mint félmillió járművet érintő program nyertese előre láthatóan nem a Tesla lesz.
2021-01-27 14:06:03

Űrbíróságot állít fel Dubaj

A kozmoszt érintő ügyeket nem lehet a földi bíróságokon megtárgyalni, azt egy külön szervezetre kell bízni ? vélekednek a dubajiak, akik neki is látnak az új osztály létrehozásának.
2021-02-04 11:06:11

Űrbíróságot állít fel Dubaj

A kozmoszt érintő ügyeket nem lehet a földi bíróságokon megtárgyalni, azt egy külön szervezetre kell bízni ? vélekednek a dubajiak, akik neki is látnak az új osztály létrehozásának.
2021-02-04 11:06:18

Minden ügyfelet érintő változás jön a K&H-nál: eltűnik két bankkártyatípus

A VISA és Maestro bankkártyákat Mastercard típusúra cseréli a K&H.
2021-02-05 16:06:04

Minden ügyfelet érintő változás jön a K&H-nál: eltűnik két bankkártyatípus

A VISA és Maestro bankkártyákat Mastercard típusúra cseréli a K&H.
2021-02-05 16:06:05

Autónként négy MI-kamerával figyeli majd az Amazon, mit csinálnak a futárok

A rossz manőverek miatti balesetek, illetve a sofőröket érintő atrocitások számának csökkenését várja legújabb műszereitől az Amazon. Más kérdés, hogy ehhez folyamatosan ellenőrizni kell a vezetőt.
2021-02-09 11:05:58

Autónként négy MI-kamerával figyeli majd az Amazon, mit csinálnak a futárok

A rossz manőverek miatti balesetek, illetve a sofőröket érintő atrocitások számának csökkenését várja legújabb műszereitől az Amazon. Más kérdés, hogy ehhez folyamatosan ellenőrizni kell a vezetőt.
2021-02-09 11:05:59

Számos lengyel médium felfüggesztette működését egy törvény miatt

A kormány új, a reklámokat érintő törvénytervezete miatt tiltakoznak.
2021-02-10 12:06:08

Áder János reméli, hogy az idegenfogalomban májusban jöhet a lazítás

Ha jól halad a koronavírus-járvány elleni védőoltás beadása, májusban remélhetőleg ismét lazítani lehet a járványügyi korlátozásokon Magyarországon, és a nyár ismét meglehetősen sikeres lehet az idegenforgalomban ? jelentette ki Áder János köztársasági elnök szerdán, a visegrádi négyek (V4) elnökeinek lengyelországi találkozóját záró közös sajtóértekezleten. Minél gyorsabban, minél nagyobb mennyiségben kapjuk meg a vakcinákat, annál gyorsabban tudjuk a korlátozásokat feloldani az idegenforgalomban is ? válaszolt Áder János az MTI-nek a közép-európai turizmus újraindítását érintő kérdésére. Ád...
2021-02-10 16:14:02

Még több amerikai technológiát vonna meg Joe Biden Kínától

A jelek szerint hiába vár enyhülést Kína az új amerikai elnöktől, a Biden-adminisztráció sem kíván enyhíteni az amerikai technológiákat érintő exportkorlátozáson.
2021-02-12 13:06:16

Még több amerikai technológiát vonna meg Joe Biden Kínától

A jelek szerint hiába vár enyhülést Kína az új amerikai elnöktől, a Biden-adminisztráció sem kíván enyhíteni az amerikai technológiákat érintő exportkorlátozáson.
2021-02-12 13:06:17

Blikk: Balogh Sándor egy németországi piramisjátékban is érintett

A lap egy bírósági ítéletre hivatkozva azt állítja, hogy a vizes vb-t rendező cég volt gazdasági igazgatójának neve felbukkan egy sok ezer embert érintő csalásban is.
2021-02-12 15:06:12

Két végzetes betegség, amely elpusztíthatja a nyulakat

A nyulak esetében is fontos a rendszeres állatorvosi ellenőrzés.
2021-02-12 16:06:04

Bizottsági szóvivő: a magyar kormány még nem reagált a Klubrádióval kapcsolatos levélre

Christian Wigand, az Európai Bizottság illetékes szóvivője a brüsszeli testület hétfői sajtótájékoztatóján foglalkozott a Klubrádió ügyével is ? írja az MTI. Az Európai Bizottság ugyanis még pénteken levelet küldött Magyarországnak, amelyben aggodalmát fejezte ki a Klubrádió ügyét illetően. Wigand elmondta, az uniós bizottság a levélben hangsúlyozta: a Klubrádió sugárzási jogát érintő döntés jogi alapja erősen megkérdőjelezhető. Ezután kijelentette: a médiaszolgáltatásokat érintő uniós szabályozások alkalmazása során Magyarországnak tiszteletben kell tartania az unió alapjogi kartáját, a véle...
2021-02-15 16:05:40

Előkerült az eltűnt szegedi önkormányzati képviselő

Kora estére előkerült Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő ? erősítette meg az Indexnek a rendőrség. Semmi más nem derült ki a tájékoztatásból, mint hogy kilenc órán át keresték Szabót. A szegedi képviselő hétfő reggel futni ment, de a sportolás után nem ért haza. Felesége hétfőn délelőtt jelentette férje eltűnését a rendőrségen. A szegedi képviselő hétfőre hirdetett sajtótájékoztatót, ahol a városvezetést érintő, állítólagos leleplezésekről beszélt volna. The post Előkerült az eltűnt szegedi önkormányzati képviselő first appeared on 24.hu.
2021-02-16 08:05:40

20 millió forint EU-s pénzből indul a salgótarjáni klímastratégia

A cél domborzatot érintő erózió, és a villámárvizek megfékezése.
2021-02-17 07:05:55

Szegedtől 38 kilométerre, egy felüljárón találtak rá a rendőrök az önkormányzati képviselőre

Kihűlve, Szegedtől 38 kilométerre, egy felüljárón találtak rá a rendőrök Szabó Bálintra ? ezt a szegedi önkormányzati képviselő mondta kamerán kívül az RTL Klub Híradójának. Azt is elárulta, hogy innen a sürgősségi osztályra szállították, de még aznap este hazaengedték. Szabó hétfő reggel futni ment, de a sportolás után nem ért haza. Felesége aznap délelőtt jelentette férje eltűnését a rendőrségen. A szegedi képviselő hétfőre hirdetett sajtótájékoztatót, ahol a városvezetést érintő, állítólagos leleplezésekről beszélt volna. A képviselő még aznap este előkerült, de részleteket nem közölt a re...
2021-02-17 22:05:42

Újra államosítanak egy Magyarországot is érintő ukrán olajvezetéket

Tulajdonosa eddig a Vlagyimir Putyin barátjaként emlegetett, terrorizmusért szankcióval sújtott Viktor Medvedcsuk oligarcha volt.
2021-02-21 17:06:15

Mészáros Lőrincék megszüntetik azt az I. kerületi éttermet, amit Ákos korábban bagóért bérelhetett

Tavaly márciusban Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos üzletember tulajdonában álló Talentis Group megszerezte az I.kerületi Andante Borpatikát, amelyet korábban Kovács Ákos énekes és Tiffán Zsolt borász, a Fidesz volt parlamenti képviselője üzemeltetett. Azonban az mfor.hu cikke szerint kevesebb mint egy év után Orbán Viktor kormányfő barátjának érdekeltsége megszünteti a vendéglátót üzemeltető céget. Az Andante Borpatika azzal vált ismertté, hogy rendkívül olcsón bérelhette a 277 négyzetméteres helyiséget az akkor még fideszes vezetésű Budavári Önkormányzattól. A 444 írta meg még 2016-ban, h...
2021-02-23 07:05:39

A szlovák kormányfő cáfolta a gyárak bezárásáról szóló híreket

A szlovák miniszterelnök cáfolta azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint a kormány bezárja az összes gyárat. Azt elismerte, ez egy is lehetőség, de szélsőséges, noha ezt már több állam meglépte ? írja a Paraméter. Igor Matovic szerint a néhány sajtótermék által biztosnak mondott hír megrémisztette az embereket, ráadásul pusztító hatása lehet a befektetők döntéseire, befolyásolhatja a szlovák üzleti környezetről kialakított képet. Ezek a híresztelések nem igazak. A miniszterelnök közösségi oldalán.jelezte, hogy Szlovákiában most fejeződik be a lezárás (lockdown) tizedik hete, és az országban m...
2021-02-26 16:06:11

Hálapénz nélkül, legálisan választana orvost? Ezt most épp nem tudja megtenni

Jelentős változások lépnek életbe hétfőtől az egészségügyben, összeszedtük a legfontosabb, betegeket érintő változásokat. Mától új pácienseit nem kezelheti ugyanazzal az orvos a magánrendelésén és az állami ellátásban. Noha a kormány ígért kivételeket - például a szülész-nőgyógyászoknak -, a részletszabályok vasárnap estig nem jelentek meg. Szakmai szervezetek kidolgoztak egy javaslatot a legális megoldásra, az azonban valahol elakadt.
2021-03-01 07:06:39

Hálapénz nélkül, legálisan választana orvost? Ezt most épp nem tudja megtenni

Jelentős változások lépnek életbe hétfőtől az egészségügyben, összeszedtük a legfontosabb, betegeket érintő változásokat. Mától új pácienseit nem kezelheti ugyanazzal az orvos a magánrendelésén és az állami ellátásban. Noha a kormány ígért kivételeket - például a szülész-nőgyógyászoknak -, a részletszabályok vasárnap estig nem jelentek meg. Szakmai szervezetek kidolgoztak egy javaslatot a legális megoldásra, az azonban valahol elakadt.
2021-03-01 07:06:50

Hálapénz nélkül, legálisan választana orvost? Ezt most épp nem tudja megtenni

Jelentős változások lépnek életbe hétfőtől az egészségügyben, összeszedtük a legfontosabb, betegeket érintő változásokat. Mától új pácienseit nem kezelheti ugyanazzal az orvos a magánrendelésén és az állami ellátásban. Noha a kormány ígért kivételeket ? például a szülész-nőgyógyászoknak ?, a részletszabályok vasárnap estig nem jelentek meg. Szakmai szervezetek kidolgoztak egy javaslatot a legális megoldásra, az azonban valahol elakadt.
2021-03-01 09:06:28

Meghalt egy 16 éves lány, ő a koronavírus legfiatalabb áldozata Magyarországon

Nyirokrendszert érintő betegsége volt.
2021-03-02 10:05:52

Meghalt egy 16 éves lány, ő a koronavírus legfiatalabb áldozata Magyarországon

Nyirokrendszert érintő betegsége volt.
2021-03-02 10:06:30

16 éves lány a legfiatalabb áldozata a koronavírus-járványnak Magyarországon

Az áldozatnak a hivatalos tájékoztatás szerint nyirokrendszert érintő betegsége volt.
2021-03-02 12:06:46

16 éves lány a legfiatalabb áldozata a koronavírus-járványnak Magyarországon

Az áldozatnak a hivatalos tájékoztatás szerint nyirokrendszert érintő betegsége volt.
2021-03-02 12:06:47

Kormányinfó ? Gulyás Gergely bejelentette az egész Magyarországot érintő lezárást ? részletek

Szerdán ülésezett ? és mint kiderült: még ma is ülésezik ? a kormány, amelynek rendkívül fontos döntéseket kellett meghoznia. A különböző koronavírus-mutációk miatt ismét lendületet kapott a koronavírus-járvány, napról napra egyre több a fertőzött, továbbá az elhunytak száma is meredeken növekszik. Míg néhány hete már az újranyitás lehetőségeiről volt szó, az elmúlt napokban azt pedzegették a szakemberek, milyen új korlátozásokra lehet szükség.
2021-03-04 12:06:24

Kásler utasítása: felügyelet sem lesz az intézményekben, de a sportkollégiumok működhetnek

Déri Tibor, Újpest momentumos polgármestere Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra Kásler Miklós utasítását, amelyben az emberi erőforrások minisztere az óvodák bezárásáról, illetve az iskolákat érintő digitális tanrendről ad tájékoztatást. Eszerint: gyermekfelügyelet nem lesz az érintett intézményekben. Viszont ?a versenyszerűen sportolók részére a sporttevékenységükre figyelemmel speciális szolgáltatásokat nyújtó, jóváhagyott kollégiumi nevelési programmal rendelkező? intézmények a sportfoglalkozásokat legfeljebb tízfős csoportokban megtarthatják, a sportkollégiumi elhelyezést és étkeztetést...
2021-03-05 13:06:29

Meghosszabbították a hétvégéket érintő díjmentes kerékpárszállítás a BKK járatain és a HÉV-en

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a MÁV-HÉV Zrt. meghosszabbítja októberig a hétvégi díjmentes kerékpárszállítást az arra alkalmas járműveken az aktuális járványhelyzet, valamint a tavasztól megnövekedő biciklis forgalom miatt.
2021-03-05 17:06:07

Kanada kiakadt: bajban a vaj

A ?buttergate? a közösségi médiából indult, végül a tejlobbit is érintő hatalmas botránnyá dagadt Kanadában.
2021-03-06 11:05:52

Kanada kiakadt: bajban a vaj

A ?buttergate? a közösségi médiából indult, végül a tejlobbit is érintő hatalmas botránnyá dagadt Kanadában.
2021-03-06 11:06:46

Fürjes Balázs: hamarosan egyeztetnek a Budapestet érintő uniós forrásokról

Március 18-án már szó eshet erről.
2021-03-06 22:06:14

Új szabályokat akar az EU a bérezésben: változhatnak az állásinterjúk is

Szociális célú, az emberek jólétét érintő jogszabályokat mutatott be az Európai Bizottság, amelyek megszüntetnék a nemek közötti bérszakadékot és csökkentenék a szegénységet.
2021-03-08 12:07:10

Beindul a metró dolgozók oltóprogramja

Megkezdik a budapesti metróvonalakon dolgozók beoltását, erről Tüttő Kata főpolgármester-helyettes tájékoztatta az ATV Híradóját. Tüttő Katát kormányzati forrásból tájékoztatták a metró dolgozóit érintő oltási programról. A főpolgármester-helyettes hétfőn beszélt arról az ATV A nap híre című műsorában, hogy annyira sok a beteg a 2-es metró vonalán dolgozók között, hogy ha még néhányan lebetegszenek, akkor lehet, hogy le kell állítani a metrót. A főpolgármester-helyettes szerint a hulladékszállítás és a takarítás is veszélyben van. Az első és a második hullámban a közszolgáltatások nem voltak ...
2021-03-09 13:06:11

Kormányinfó - Gulyás Gergely bejelenti az egész Magyarországot érintő döntéseket

A kormány szerdai ülésének döntéseiről a mai Kormányinfón ad tájékoztatást Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra.
2021-03-11 11:06:17

Újabb fontos, önkormányzatokat érintő változásról dönthet a kormány

A kormány törvényjavaslata észszerűsítésről beszél, az önkormányzatok beleszólásuk csökkenésétől tartanak.
2021-03-11 14:06:17

Újabb fontos, önkormányzatokat érintő változásról dönthet a kormány

A kormány törvényjavaslata észszerűsítésről beszél, az önkormányzatok beleszólásuk csökkenésétől tartanak.
2021-03-11 14:06:31

Újabb, önkormányzatokat érintő törvényjavaslatot jelentett be a kormány

A jogkörök elvonása miatt aggódnak az önkormányzatok.
2021-03-11 16:05:49

SBGK: európai uniós védjegyek a BREXIT után

Szakértők az európai uniós védjegybejelentéseket és lajstromozott védjegyeket érintő változások aspektusait ismertetik.
2021-03-11 16:06:20


Kateg?ri?k:


tegnap, 2 napja, 3 napja, 4 napja, 5 napja, 6 napjaLegkeresettebbek

•   e mail lista   •   elad?start=301   •   apro hirdetesek   •   multiapro   •   elad?start=601   •   motor   •   apróhirdetés   •   apró hirdetés   •   Bandog   •   1000poweredbyaltocms boldog   •   f 1 1 1 1   •   hirdetesek   •   static   •   villanyszerelő tanfolyam   •   WWW   •   apro keres   •   bitrix   •   személyszállítás   •   ca   •   wp login.php   •   3 szob   •   hír   •   Fényező kamra   •   toll összeszerelés   •   news   •   arany   •   férfi karóra   •   shop   •   magánhitel   •   magánhitel azonnal   •   ............   •   Németország   •   Ausztriai munka   •   1 7 1 7 1 7 d 17l171 7 serd lyben   •   eladó   •   Program   •   deal   •   e mail   •   pres   •   cont   •   pos   •   elad   •   használt   •   ..   •   horgász   •   radio   •   ingyen házhozszállítás   •   a33proka1   •   apolo   •   lakás csere  

TOP keres?sek

•   állás munka   •   ingatlan   •   honlap szerkesztés   •   honlap szerkesztő   •   ingyen zene   •   ingyen játékok   •   weboldal készítés   •   apróhirdetés   •   facebook   •   ingyen hirdetés   •   ingyen apróhirdetés   •   vacsoracsata   •   térkép   •   youtube   •   olcsó weboldal   •   magyarország   •   honlap olcsón   •   budapest   •   ingyen   •   szótár  

Most keresik

•   futo hozaporokszanthatjak fel amagyar tajat 2   •   hollik istvan semtudta megmondanimiert ragasztjak atalex soros kezet akonzultaciosplakato kon   •   hhnujmultiapro x   •   Boldog karácsonytmindenkine k   •   most is kiraz ahideg   •   elgazolt a vonat egyembert gardonyban   •   DeBruyne   •   navracsicsszerintaze ureszerolcsakidohuza sazerasmusugy   •   maig kisert a multsharon stonemegalazta freitamast exkluzivinterju 2   •   egy sirban deegymasnak hattalfekszik azanyagyilkos esaldozata nem kapottvacsorat ezertleforrazta ittasedesanyjat anoszvaji ferfi 2   •   kipp kopp ki kopog ahideghaboru marnyakig benne vagyunk   •   az ukran kulonleges   •   ez az igazi   •   ki orokli a halalunk   •   peter srameknek   •   nehezen tud elaludni   •   kiadtak a voros   •   zavada pal az egyik   •   katari kormanyfo   •   ez igen   •   birja a pofont a   •   fenysebesseggelterje   •   elkepeszto video   •   elon musk teljesen   •   az elhunyt turi   •   a newcastle   •   utcan parkoloautokat   •   heves szoparbaj   •   dukai reginamenyasszony lettilyen szep gyuruthuztak az ujjarafoto 2   •   eutanazia vitaahvgben 2   •   megjelentek alegendas abramstankok ukrajnabanitt vannak alegfrissebb fotok   •   leloktek a buszrolle kellett vagnizoli labat 2   •   most is kiraz ahideg svajcbolbizonyitana helyevan az eb n es apremier league benis   •   birja a pofont a kisschobert asztarboksz csak akezdet volt   •   katari kormanyfo atuzszunetmeghosszab bitasahoza hamasznak meg megkell talalnia atuszokat   •   teljesen meztelenkepek kerultek eloaz azsia expresszgyonyoru sztarjarolkecskes enikorol   •   Újszerű villanykonnektortávi rányitó   •   ez igen fantasztikusboksszal jutottdontobe berki mazsia sztarbox maiadasaban   •   ujra lehet lajkakutya az urben de omar egeszen mas lesz2   •   a newcastle kiutottea chelsea t kerkezcserekent szallt bea gyoztesbournemouth ba 2   •   fenysebesseggelterje d a video egyreszeg kutyarol akibeleivott gazdajawhiskyjebe   •   michael jordan szeruutolso 11masodpercet nyomottdamian lillard   •   egyiptomba utaziknovak katalin eztlehet tudni alatogatas celjarol   •   gazdag gyula ennel tobbet nem mondanek egyelore   •   utcan parkoloautokat hirdetetteladasra egy ferfinogradban   •   kunhalmi agnes szerint igy lehetne legyozni a fideszt   •   Call ofDuty:ModernWarfare 2   •   joe bidenkiszabadult aszuleit elveszto 4eves kislany   •   az ukran kulonleges erok felrobbantottak a kinat oroszorszaggal osszekoto vasutvonal egy szakaszat 2   •   megnyilt hazankelsonoiszexsho pjakolleganonk elmentmegnezni imeazeredmeny video 18  

srv.161.